Succesvolle start voor Scheepsvakman.nl

De eerste zonnestralen gaven deze maand het startsein voor het nieuwe vaarseizoen. En daarmee voor het jaarlijkse onderhoud aan de boot. Revisie van de scheepsdiesel, antifouling, vervanging van het boordnet, polyesterwerk.. Het blijft lastig voor specifieke werkzaamheden de juiste werf of specialiste te vinden. Zelfs online. Veel booteigenaren hopen op de gouden tip viavia.

Scheepsvakman.nl heeft daar verandering in gebracht. De nieuwe website brengt booteigenaren en nautische vakspecialisten bij elkaar via een online platform. Als eigenaar plaats je gratis een zoekopdracht voor wat er aan de boot moet gebeuren. Jachtwerven, scheepsschilders, dieselmonteurs, elektriciens of andere professionals reageren daarop.

De officiële lancering van de site vond plaats tijdens de HISWA in maart. Sinds de start trok de site 10.000 bezoekers. Online staan 200 serieuze opdrachten en er zijn nu al zo'n vijftig bedrijven aangesloten. "Dat is maar het begin", volgens marketingmanager Leonoor Koole. "We maken het particuliere en zakelijke booteigenaren makkelijker een goede partij te vinden en dat spreekt duidelijk aan". 

"Onze klanten zeggen dat de verwachte kwaliteit van werken de belangrijkste reden is om met een werf of specialist in zee te gaan", zegt eigenaar Niestadt. "En terecht! Iedere booteigenaar wil natuurlijk een kloppende prijs/kwaliteitsverhouding maar juist met een boot is het essentieel dat dingen goed gebeuren. Daar willen mensen best voor betalen. Kwaliteit staat bij ons dan ook voorop", vervolgt hij. "Wanneer we bedrijven uitnodigen om zich bij ons aan te sluiten, doen we altijd een achtergrondonderzoek en vragen om referenties. Zo weten zowel booteigenaren als vakmensen zelf dat Scheepsvakman.nl het juiste netwerk biedt".

Kijk voor meer informatie op Scheepsvakman.nl

terug