Size does matter

Silverfish motorsloepen, een onderdeel van de Noord Nederlandse Jachtbouw komt met een stoere revolutionaire vernieuwing op sloepengebied! De al eeuwen bekende kabelaring (Touwrand) wordt letterlijk overboord gegooid en vervangen door een RescueFender® (opblaasbare tube) die de sloep een stoer en zeewaardig uiterlijk geeft. Verder zorgt de RescueFender® ook voor het afbuigen van het bij iedere sloep zo hinderlijke spatwater.

Een Silverfish RF6 vaart dus als enige sloep echt droog! De ResueFender® is gemonteerd om de Silverfish RF6, een stabiele reddingssloep die voorzien is van een comfortabel interieur met een goede zit en een (zonne)bed met een lengte van twee meter. De sloep is verder voorbereid op comfort verhogende accesoires zoals toilet, kooktoestel en spoelbak.

Door de zogenaamde whaletail blijft ze op alle snelheden volledig vlak varen en geeft daardoor een perfect zicht over het vaargebied. Over snelheid gesproken, door het optimaal gebouwde onderwaterschip van deze sloep vaart ze met een 21 pk al 18 km per uur! Met een 29 pk haalt u zelfs een snelheid van dik 20 km per uur waardoor ook de grote wateren als IJsselmeer en een tocht naar de Waddeneilanden tot de mogelijkheden behoren.

terug