Primeur Vri-Jon Supreme 45

Direct varen met de Supreme 45 bij Vri-Jon Yachts in Ossenzijl

De nieuwe Vri-Jon Supreme 45 is een stoer en luxe motorschip met een semi-open kuip. Het ontwerp (categorie C) en productie zijn volledig in eigen beheer van de werf uitgevoerd en voldoet volledig aan de kwalitatief hoogstaande eigenschappen die de schepen van Vri-Jon kenmerken.

Het achterdek, de gangboorden en de leefruimte in het schip bevinden zich bijna op gelijke hoogte. Hierdoor wordt u niet gehinderd door onhandige trapjes en heeft u -ondanks de aanwezigheid van een ruim achterdek- toch de voordelen van een achterkajuit met een tweepersoonsbed. Het gangboord is breed zonder concessies te doen aan de binnenruimte en voorzien van een hoge en stevige RVS-railing. Vanaf de buitenstuurstand heeft men een riant overzicht over het gehele schip en de nabije omgeving. Het interieur van de Vri-Jon Supreme 45 is open met grote raampartijen rondom, en de indeling is praktisch met voldoende bewegingsvrijheid. Het schip is in ruime mate voorzien van luxe en comfort die zowel de weekendvaarder als de langeafstandsvaarder zeer zullen aanspreken. De degelijke bouwwijze en deskundige technische installatie staan garant voor veilige en comfortabele vaareigenschappen. Het schip is standaard uitgerust met twee Volkswagen SDI motoren van ieder 55 pk.

Wij nodigen u van harte uit om dit schip te "er"varen. De Vri-Jon Supreme 45 is per direct beschikbaar en inruil is bespreekbaar.

Korte technische omschrijving Vri-Jon Supreme 45:
Lengte:                       13,90 mtr.
Breedte:                      4,20 mtr.
Diepgang:                   1,10 mtr.
Doorvaarthoogte:         2,40 mtr.
Gewicht:                      18 ton
Brandstoftank:             900 ltr.
Watertank:                  480 ltr.
Vuilwatertank               200 ltr.
Fecaliëntank:               100 ltr.
Prijs incl 19% BTW:       € 369.000,-

http://www.vri-jon.nl/ 

terug