Nijefurd Watersport dealer van de Stormer Lifeboat en Pilotboat

Per april 2010 is Nijefurd Watersport dealer van de Stormer Lifeboat en Pilotboat.

Nijefurd Watersport/Jachtservice Jos den Teuling te Warns is een allround watersportbedrijf met een kleinschalige jachthaven en winterberging. Jachtservice Jos de Teuling verzorgt alle voorkomende werkzaamheden aan uw schip en ook voor de verkoop van uw schip bent kunt u bij hun terecht, daarnaast zijn ze nu ook dealer van de Stormer Lifeboat en Pilotboat.

De Lifeboat 75 is een stoere ruime polyester reddingssloep die direct afkomstig is van de modellen zoals deze nog in de offshore industrie worden gebruikt. De Lifeboat 75 heeft zeer goede vaareigenschappen en biedt plaats voor ruim 16 personen. Prijs: compleet vaarklaar vanaf Stormerwerf € 22.495,-.

De Pilotboat 65 is een stoere sloep met een klassieke lijn. De extra ruime open kuip is geschikt voor wel 12 personen en biedt ook nog eens veel opbergruimte. Daarnaast is de Pilotboat 65 voorzien van een handige instap en zorgt voor veel veiligheid en zitcomfort aan boord. Prijs: compleet vaarklaar vanaf Stormerwerf € 23.495,-.

Voor meer informatie zie www.nijefurdwatersport.nl of bel 0514-682250. U kunt bij hunterecht voor bezichtiging van beide modellen en ook een proefvaart is mogelijk.

terug