Nieuw: de Crescent 552 Pikemaster

Crescent Boats heeft het programma vis/consoleboten uitgebreid met de 552 Pikemaster, een uiterst stabiele visboot met veel binnenruimte en uitstekende vaareigenschappen.

Evenals de kleinere modellen Winner en Trader is de jongste Crescent-telg volledig ontwikkeld en compleet uitgerust om te kunnen voldoen aan de hoogste eisen van de ervaren sportvisser. Deze 5,51 meter lange visboot voorziet in veel werkruimte en is uitzonderlijk stabiel. Dit laatste is van groot belang tijdens het vissen, maar komt ook duidelijk tot uiting gedurende de reis naar en van de visstek. Het lijnenplan van de romp maakt een veilige en voorspelbare vaart op hoge snelheid mogelijk.

De nieuwe Crescent 552 Pikemaster is geschikt voor buitenboordmotoren met een vermogen variërend van 40 tot 60pk en kan optioneel ook worden voorzien van een elektrisch aangedreven motor op de boeg. Met behulp van een eveneens optioneel leverbare voetplaat kan deze compacte motor in een handomdraai naar beneden worden gelaten. Vervolgens kan de boot nagenoeg geruisloos worden verplaatst, zonder hierbij de onderwaterwereld af te schrikken.

De 490 kilo wegende Pikemaster is geschikt voor vier personen en kan naar wens worden uitgerust met hengelhouders en andere nuttige accessoires. De stevig uitgevoerde stuurconsole is rondom voorzien van een zware, van RVS vervaardigde beugel met extra beugels aan de voorzijde. Deze voorziening geeft de bemanning extra steun tijdens de vangst en bewijst bovendien goede diensten voor het geval de weersomstandigheden plotseling mochten veranderen.
De adviesverkoopprijs van de Crescent 552 Pikemaster is € 10.995,-

Specificaties Crescent 552 Pikemaster
Lengte                       5,51 meter
Breedte                      2,10 meter
Diepgang                   0,40 meter
Waterverplaatsing       ± 490 kilogram
Motorisering               40-60 pk
Max. aantal personen  4

Standaarduitrusting Crescent 552 Pikemaster:
• Stuurconsole voorzien van stevige RVS beugel
• Stuuruitrusting
• Bolders
• RVS sleepoog (10mm)
• Brandblusser
• Hoofdstroomschakelaar
• Zwemtrap
• Zelflozende kuip
• Anti diefstal trailoog
• Vaste brandstoftank (+/- 70 liter)
• Voorbereiding bediening Yamaha
• DET Norske Veritas
• CE categorie C

Optionele extra’s:
• Bodemplaat t.b.v. bevestiging elektrische motor op de boeg

terug