Natuuractiviteiten bij Jachthaven Bruinisse

Jongens en meiden van 7 tot en met 12 jaar kunnen op vijf zaterdagen in de schoolvakanties meedoen met het activiteitenprogramma "Ontdek de natuur en het water" bij Jachthaven Bruinisse. Op de zaterdagen 1 mei, 10 juli, 17 juli, 7 augustus en 14 augustus kunnen kinderen GRATIS meedoen met dit activiteitenprogramma.

Deze activiteiten worden georganiseerd door WILDzoekers in samenwerking met Jachthaven Bruinisse. WILDzoekers is het jeugdaanbod van Vogelbescherming en Natuurmonumenten.

Kinderen leren steeds minder van de natuur. Dat is jammer, want de kinderen van nu zijn de natuurliefhebbers van de toekomst. WILDzoekers en Jachthaven Bruinisse organiseren daarom een aantal middagen waarop kinderen de natuur kunnen ontdekken op een speelse en avontuurlijke manier. De middagen worden begeleid door een enthousiasmerende en deskundige natuurgids. De kinderen zijn welkom op de volgende zaterdagen: 1 mei, 10 juli, 17 juli, 7 augustus en 14 augustus vanaf 13.00 uur. Het programma duurt tot 17.00 uur.

Graag van tevoren opgeven in verband met beperkt aantal beschikbare plaatsen!

Opgeven kan bij Jachthaven Bruinisse: telefoon 0111-481485, info@jachthavenbruinisse.nl

terug