BootGarant ligt op koers!

BootGarant de hulpverlening voor watersporters bij pech onderweg ligt op koers! Varen doe je voor je plezier en als de techniek je op een mooie vaardag je in de steek laat, staan in heel Nederland de monteurs paraat om u weer op weg te helpen. In het vaarseizoen 2010 is het team van monteurs sterk uitgebreid om u nog beter van dienst te kunnen zijn. De dienstverlening draait weer op volle toeren met de eerste mooie lentedagen achter de rug.

BootGarant is veelal bekend van het alom bekende televisieprogramma Yacht Vision. Hierin werd veelvuldig aandacht besteed aan de unieke dienstverlening van BootGarant. Yacht Vision en BootGarant zijn nauw verwant aan elkaar en hebben een intensieve samenwerking gekend. Hiermee is BootGarant onder andere bekend gemaakt bij het watersport minnend publiek.

Waterbeek BV te Enschede is de mede-initiator geweest van BootGarant een aantal jaren geleden. Waterbeek is vorige week ten onder gegaan en was o.a. de maker van Yacht Vision tv-programma en het gelijknamige magazine, maar ook House Vision. Sedert 2009 is BootGarant een zelfstandige BV die op eigen benen staat geheel los van Waterbeek. Het wegvallen van Waterbeek heeft dus geen enkele invloed op BootGarant.

Naast de hulpverlening kreeg elk BootGarant lid maandelijks het Yacht Vision magazine als een extra in de brievenbus. BootGarant kan haar leden nu geen Yacht Vision magazine meer aanbieden. Momenteel zijn we ons aan het oriënteren naar een ander watersport magazine.

BootGarant ligt op koers en zal haar dienstverlening verder uitbreiden de komende jaren.

Goede vaart!

terug