Volg YachtFocus op Twitter

Follow us on Twitter! Nieuw bij de grote innovator in de watersport: www.twitter.com/yachtfocus.

Vanaf nu worden alle persberichten die wij op onze site zetten aangekondigd op onze Twitter-account. Bij elk bericht op Twitter staat kort de inhoud.

YachtFocus is een van de meest actieve botensites in Nederland met watersportnieuws en persberichten. Berichten worden altijd gekoppeld aan alle jachten van de inzender en/of alle gebruikte jachten van het merk waar het nieuws over gaat. Zo vinden onze bezoekers meer informatie over een jacht. Zowel persberichten voor consumenten als ons eigen insider nieuws voor de branche staan nu op Twitter. U kunt zich als 'volger' aanmelden. Logt u in op uw Twitter account via uw computer of smart phone, dan ziet u alle actuele watersportnieuws en bent u als professional in de branche als eerste op de hoogte.

YachtFocus is de eerste botensite in Nederland met een goed werkende Twitter site.

terug