Spinlock breidt Deckvest serie uit met 275N reddingsvest

Het Spinlock Deckvest is in korte tijd de maatstaf geworden voor hoogwaardige reddingsvesten met optimaal draagcomfort. De ontwikkeling van het Spinlock Deckware programma gaat in nauwe samenwerking met topzeilers en vele andere gebruikers, in combinatie met de laatste technische ontwikkelingen.

Na de het succes van het 150N vest introduceert Spinlock nu het 275N Deckvest, uitgerust met een Hammer systeem. Het vest is net als de 150N zeer compleet, inclusief spatwaterkap, flitslicht, ingebouwd veiligheidsharnas, en een geïntegreerd veiligheidsmes. Het Deckvest voldoet niet alleen aan alle ISO normen maar ook aan de ISAF en ORC eisen en aanbevelingen. Ook de Deckware veiligheidlijnen voldoen aan al deze eisen.

"Een vest dat niet gedragen wordt werkt niet"
Draagcomfort is voor Spinlock dan ook een belangrijk uitgangspunt in de ontwikkeling van het Deckware assortiment. Ondanks dat het Deckvest 275N het meest uitgebreide vest op de markt is, heeft dit vest nog steeds een perfect draagcomfort. Niet voor niets kozen alle Volvo Ocean Race teams voor Spinlock Deckware.

Meer informatie verkrijgbaar bij importeur More Marine: www.moremarine.nl

terug