Prijswinnaars HISWA acties Allpa en Eiso Bergsma

Tijdens de afgelopen HISWA Amsterdam Boat Show in de RAI was het feest bij de stand van YachtFocus. Er werden namelijk prijzen weggegeven. Bezoekers die hun gegevens achterlieten konden een toilet met vuilwatertank van Allpa winnen. Op zondag 7 maart om 18.00 uur werd de winnaar getrokken: de heer F. Oudshoorn uit Nieuwe Wetering. De toiletset is erg goed terecht gekomen aangezien de heer Oudshoorn een jacht aan het opknappen is. "Ik ben zeer blij met deze prijs, omdat ik al een tijdje aan het kijken was voor een nieuw toilet komt dit op een zeer goed moment. En dan te bedenken dat ik nooit wat win, nu dus wel". Van harte gefeliciteerd namens Allpa en YachtFocus! Mocht u geïnteresseerd zijn in een toilet met vuilwatertank, kijk dan even op www.allpa.nl.

Naast de toiletset werd er elke dag een bezoeker blij gemaakt met een gratis bootraam van Eiso Bergsma. Ook hier lieten vele bezoekers hun gegevens achter en elke dag kwam de heer Banning van Eiso Bergsma langs om een winnaar uit de bus te trekken. Hieronder de winnaars per dag.
2-3-2010 De heer E. van de Berg
3-3-2010 De heer of mevrouw J.C. Visser
4-3-2010 De heer of mevrouw A.A. van der Vaart
5-3-2010 De heer of mevrouw Griffioen
6-3-2010 De heer of mevrouw Hermsen
7-3-2010 De heer of mevrouw van de Kruk
Ook gefeliciteerd namens Eiso Bergsma en YachtFocus! Geïnteresseerd in bootramen? Kijk op www.bootramen.nl.

terug