On Deck overhandigt cheque touwactie aan KNRM

Onlangs overhandigde On Deck de cheque met de opbrengst van de speciale touwactie aan de KNRM. De verkoop van de oer-Hollandse lijn, ontworpen door de Italiaanse firma Gottifredi Maffioli, leverde een totaalbedrag op van 1.792.63. Daarmee is de actie tot nog toe geslaagd.

"Dit is de tussenstand tot op heden", aldus de woordvoerder van On Deck. De oranjekleurige lijn met daarin de Nederlandse vlag verwerkt, blijft in de handel. "Het product is verkrijgbaar bij de Nederlandse watersportbedrijven. We roepen alle watersporters op om de KNRM te steunen en de KNRM-lijn aan boord te introduceren." Alle opbrengsten blijven naar de Nederlandse reddingsmaatschappij vloeien.

Over On Deck
Deze Nederlandse watersportgroothandel in Weteringbrug levert sterk touwwerk, doordacht jachtbeslag van Harken en technische zeilkleding van Imhoff. Daarnaast distribueert On Deck grote en innovatieve topmerken als: Blue Performance, Le Chameau laarzen, Tylaska en Wichard-sluitingen, Baltic zwemvesten en McLube droge smeermiddelen. De medewerkers zijn allemaal gepassioneerde zeilers en houden met hun praktijkervaring het assortiment actueel. Trends en noviteiten in de zeilsport zijn zo niet te missen.

terug