Nieuwe cockpit en interieur Delphia 33.3

Naar aanleiding van de test in de Waterkampioen heeft Delphia besloten de cockpit en kuip van de Delphia 33 te veranderen. Ze hebben bij Delphia goed geluisterd naar de suggesties van het testpanel.

Zo is er besloten de banken dieper te maken waardoor het zitgemak enorm verbetert. De ronding van het kajuitdak is aangepast en het schip is voorzien van een deels open spiegel. Door die open spiegel is het aan en van boord gaan veel eenvoudiger.

De Delphia 33 is inmiddels aanbeland bij de derde versie en wordt daarom de Delphia 33.3 genoemd. Ook het interieur is veel moderner geworden. Het nieuwe interieur is gebaseerd op het interieur van haar grote zusters, de Delphia 40.3 en de Delphia 47.

Voor meer informatie: Tornado-Sailing Web: http://www.tornado-sailing.nl/ Tel: +31 (0)515 559260

terug