Nieuw: Luna 34 van Brandsma Jachten

Brandsma Jachten in Sneek pakt uit met de Luna 34, een schip dat in alle opzichten voldoet aan de eisen van deze tijd. Tijdloos in ontwerp, gemakkelijk in gebruik, volledig afgestemd op de wensen van de moderne watersporter én voor een scherpe prijs.

Het meest in het oog springend is de raampartij in het stuurhuis. Deze is vrijwel helemaal van glas waardoor je binnen niet alleen het idee hebt dat je buiten zit, maar natuurlijk ook volledig zicht rondom hebt. Prettig aan de Luna 34 is dat deze vrijwel gelijkvloers is, met openslaande deuren naar de kuip en een handige deur in de spiegel. Deze garandeert een eenvoudige instap. De enige treden zijn het afstapje vanuit het stuurhuis naar het middenschip. Hier de badkamer met douche, toilet en wasbak, met daar tegenover een eenpersoons gastenhut. In de voorpiek is de ruime eigenaarshut met vrijstaand bed en veel opbergmogelijkheden.

In het stuurhuis een U-bank aan stuurboord met daar tegenover de kombuis. Daar voor de stuurstand met een royale meevaardersstoel aan stuurboord die in een handomdraai gecreëerd kan worden vanuit de salonbank. Even inventief is de keuze die je hebt in de royale kuip: vanzelfsprekend kun je lekker loungen op de comfortabele banken, maar deze kunnen ook worden ingeklapt waardoor er ruimte is voor de eigen losse stoelen.

De brede gangboorden in combinatie met de zeereling zorgen voor een veilige gang naar het voordek. De door Vripack getekende Luna 34 is gemaakt van veelal onderhoudsvrije materialen. Achter de tekentafel werd dit smaakvolle gebruiksgemak bovendien gekoppeld aan een efficiënt bouwproces. Hierdoor kan Brandsma Jachten de Luna 34 aanbieden tegen de uiterst concurrerende prijs van € 119.995, zonder dat het concessies doet aan de kwaliteit.

Technische gegevens:
Lengte over alles                  10,00 m
Breedte                               3,70 m
Diepgang                             0,90 m
Kruiphoogte                         2,40 m
Waterverplaatsing                 8,00 t
CE categorie                         C
Motor                                   Vetus 33 pk 4 cilinder        
Inhoud watertank                  215 l
Inhoud dieseltank                 215 l           
Inhoud vuilwatertank               88 l           
Prijs:                                    € 119.995

Info:
Brandsma Jachten
Eeltje Baasweg 6-8
8606 KA Sneek
Telefoon: 0515-425000
Internet: http://www.brandsma-jachten.nl/

terug