Linssen Boating Holidays

Sinds de introductie van de Linssen ‘9'-Series in 2005 heeft Linssen Yachts BV een stevig marktaandeel opgebouwd in de wereld van motorjachtcharters op de Europese waterwegen.

Linssen Boating Holidays is het overkoepelende label van een zevental zelfstandige jachtcharterbedrijven die nauw samenwerken en zich gezamenlijk presenteren. De aangesloten bedrijven hebben in het seizoen 2010 samen 46 Linssen-jachten in portfolio. Ze opereren vanuit 15 bases en zijn daarmee de grootste aanbieder in dit segment in Europa. In samenwerking met gespecialiseerde reisagenten boeken zij jaarlijks 600 à 700 vaarvakanties op een Linssen.

Op de eigen stand van Linssen Boating Holidays in de charterhal werd de Linssen 34.9 AC geëxposeerd. Een uitgekiend product dat druk werd bezocht vanwege het slimme – speciaal voor de verhuur ontwikkelde – interieur.

Een van de aantrekkelijke aspecten van het samenwerkingsverband is de geografische spreiding van vaargebieden die tot de mooiste van Europa gerekend mogen worden. Daardoor kan men met het – tijdelijk – 'eigen' Linssen-schip op talloze fraaie locaties van wal steken.

De vele bezoekers lieten zich graag uitgebreid informeren over de mogelijkheden en droomden van hun volgende vaarvakantie. Gasten die herhaaldelijk bij een van de partners boeken, genieten als stamgast speciale condities.

De vloot en het aantal bases zullen in 2011 verder worden uitgebreid, waardoor het aanbod met ruim 50 schepen en nieuwe locaties nog gevarieerder wordt.

Linssen Yachts organiseert dit jaar:
– het Linssen Collection Weekend (vrijdag 12.03 t/m zondag 14.03.10)
– het Linssen Summer Festival (vrijdag 04.06 t/m maandag 07.06.10) 
– de Linssen Yachts Boat Show (vrijdag 26.11 t/m maandag 29.11.10)

www.linssenyachts.com

terug