Innovatief deelconcept FlexYachts start met dagzeilers van Saffier

De vloot van FlexYachts wordt dit jaar uitgebreid met een nieuwe Saffier 26 Open Daysailer. FlexYachts speelt daarmee in op de vraag van veel zeilers die graag regelmatig een dag willen genieten van een fijne boot. De Saffier ligt vanaf half mei aan de Kaag. Later volgen er andere locaties in Nederland. Voor langere zeiltochten of meer comfort zijn er ook drie Dufours Grand'Large 365 beschikbaar.

FlexYachts geeft zeilers de mogelijkheid om altijd te varen met een nieuw en compleet uitgerust zeiljacht. Het is een alternatief waarbij een zeiljacht wordt gedeeld met andere liefhebbers. FlexYachts is flexibeler dan huren en een oplossing om de aanschaf en onderhoud van een eigen boot te vermijden. Gemak en flexibiliteit zijn de sleutelwoorden van FlexYachts.

Hoe werkt het?
Een jacht wordt gedeeld met maximaal 7 andere captains. Deelnemers sluiten een all-in abonnement af voor een jaar. Onderhoud en schoonmaak zijn inbegrepen. Per maand krijgen leden een tegoed van 3,5 dag. Daarmee kan van een halve dag tot een week worden gevaren. Boekingen worden gedaan via een innovatief online boekingssysteem. Middels dit systeem is het eenvoudig en flexibel inplannen van vaarblokken. Voor meer informatie zie http://www.flexyachts.nl/.

terug