Breedendam wordt Volkswagen Marine Exclusive Partner

Ton Aarts (VW Marine importeur ADT BV) en Peter Langhout (Breedendam Yachts International) hebben tijdens de Beurs Boot Düsseldorf hun handtekening gezet onder een exclusive partner agreement. In het bijzijn van Stephan Platzek (marketing manager van VW Marine Duitsland) en de Duitse pers, werd er geklonken op deze unieke samenwerkingsovereenkomst.

Breedendam gaat de komende 5 jaar in alle Sloepen en MTB's Volkswagen Marine dieselmotoren als standaard toepassen, maar het partnerschap omvat ook nauwe samenwerking op technisch gebied, innovatie ontwikkelingen op voortstuwingsgebied en internationale marketing.

De nieuwste Breedendam MTB30' (ontworpen door Guido de Groot) zal worden uitgerust met 530 pk Volkswagen Marine TDI vermogen. Deze nieuwe MTB30' zal onder andere gaan varen als official tender tijdens Sail 2010 Amsterdam.

"The start of a good mood" is de nieuwe slogan van Breedendam maar dat was ook de sfeer op de Volkswagen Marine stand in Düsseldorf.

terug