BELLAGIO: Dutch design.. Dutch quality

In samenwerking met Vripack Naval Architects heeft Bellagio Yachts een 16meter modern motorjacht ontwikkeld met de naam “Bellagio”.

Het jacht is momenteel in ontwikkeling en Bellagio Yachts heeft Mulder Shipyard opdracht gegeven tot de bouw van het jacht. Mulder Shipyard bouwt Bellagio onder het label “Build by Mulder”. Naar verwachting zal de eerste Bellagio in april 2011 te water gaan. Het jacht zal uitermate geschikt zijn als cruiser, of als tender bij superjachten.

De Bellagio wordt volledig gebouwd in hoogwaardig aluminium waardoor het gewicht tot een minimum beperkt zal blijven. Het jacht wordt standaard uitgevoerd met 2x IPS 600 motoren van Volvo, waarmee het een snelheid van circa 30 knopen zal behalen. Tevens is het optioneel mogelijk het jacht te voorzien van 3 IPS600 motoren, waarmee zij een snelheid van 40 knopen zal behalen.

Het interieur is strak en overzichtelijk en wordt uitgevoerd met een eigenaars hut met een badkamer en twee gasten hutten met ieder twee bedden. Deze gastenhutten delen een badkamer. In het ruime stuurhuis is een kombuis gesitueerd met koelkast en kookgelegenheid.

Vier riante stoelen achter het stuurhuisraam bieden zitcomfort aan de bestuurder en de mede passagiers. Tevens is er een grote bank en een groot zonnebed.

Bellagio wordt semi-custom built gebouwd. De opdrachtgever kan zijn eigen smaak in het interieur en exterieur over brengen.

De technische installatie en de navigatie apparatuur zal worden uitgevoerd volgens een hoge standaard, zoals dat mag worden verwacht van een jacht dat gebouwd is bij Mulder Shipyard.

www.bellagioyachts.nl

terug