Yachtcontrol PC Radar

Vanaf het nieuwe seizoen is Yachtcontrol Navigatie in combinatie met PC Radar verkrijgbaar. De hoge resolutie radarbeelden geven inzicht in de locatie van objecten, zoals tonnen en schepen, welke met andere systemen zoals AIS "onzichtbaar" zijn.

Met de PC radar van Yachtcontrol wordt de reflectie van de radar omgezet in hoge resolutie beelden voor computer en laptop. Deze beelden worden getoond in de Yachtcontrol Navigatie software. Door de toevoeging van radar is de computer of laptop aan boord van een schip een compleet navigatie systeem.

Yachtcontrol Navigatie
Yachtcontrol Navigatie is een navigatieprogramma voor computer of laptop, gebaseerd op (digitale) Navionics vector kaarten. Het programma is, naast de standaard navigatiefuncties als waypoints, routes en tracks, voorzien van AIS, weer overlay, stroming/getijden en buitenscherm ondersteuning. Binnenkort dus aangevuld met PC radar ondersteuning, waardoor het radarbeeld als extra laag over de digitale kaart wordt getekend.

Systeemeisen
De PC radar werkt op computers en laptops, voorzien van Windows XP, Windows Vista of Windows 7, een vrije netwerk- of USB poort en in combinatie met Yachtcontrol Navigatie software.

terug