Victron Energy actief in het veld

Victron Energy verzorgt de energievoorziening voor MineARC. De ‘escape capsules' van MineARC zijn volledig uitgerust voor overleving van reddingspersoneel in gevaarlijke situaties. Dergelijke omstandigheden kunnen zich voordoen in de mijnen en in door rampen getroffen gebieden. Met de blauwe apparatuur van Victron Energy heeft MineARC gekozen voor een betrouwbare energievoorziening onder de moeilijkste omstandigheden.

Veilig onderkomen voor reddingspersoneel
Een stabiele energievoorziening is essentieel voor reddingspersoneel, die gebruik moet maken van de overlevingscabine van MineARC. De apparatuur van Victron draagt zorg voor een betrouwbare en onafhankelijke elektrische energievoorziening, ook onder de moeilijkste omstandigheden. De volledig uitgeruste container is ontwikkeld als veilig onderkomen voor reddingspersoneel, dat tijdens een noodsituatie in de omgeving actief is. Bij een gevaarlijke situatie in de buitenlucht en bij gebrek aan een vluchtmogelijkheid naar een veilige omgeving neemt het betrokken personeel toevlucht tot de zelfstandige unit. De cabines zijn ‘selfsupporting' en bestand tegen vuur, explosies, neervallend gesteente, waterstromingen, rook en gifgassen. Momenteel zijn overal in de wereld met Victron apparatuur uitgeruste units in gebruik.

Over Victron Energy
De producten van Victron Energy worden wereldwijd beschouwd als de professionele keuze voor onafhankelijke elektrische energievoorzieningen binnen de watersport en (auto-) industrie. Het internationaal opererende bedrijf heeft een sterke, ongeëvenaarde reputatie in technische innovatie, betrouwbaarheid en duurzaamheid. De productlijn omvat sinus omvormers, sinus lader/omvormers, acculaders, DC/DC omvormers, omschakelkasten, intelligente batterij monitoren, touch screens, afstandbesturingen en meer.

Over MineArc
MineARC bestaat sinds 1995 en is wereldmarktleider in het produceren en bevoorraden van cabines voor noodbeveiliging van reddingspersoneel. De units doen dienst in mijnen, tunnels, door natuurrampen of door bosbranden getroffen rampgebieden en de petrochemische industrie. De producten van de multinational worden wereldwijd ingezet in meer dan 25 landen.

terug