Vetus complete drinkwater-tanksysteem

De nieuwe Vetus drinkwatersystemen omvatten alle onderdelen om het drinkwater aan boord betrouwbaar op te slaan en comfortabel te gebruiken: een kunststof tank met opgebouwde elektrische pomp, alle fittingen voor vullen, aanzuigen en beluchten, alsook een aanzuigfilter en een ultrasone niveausensor. Ook een inspectiedeksel om de binnenzijde van de tank te reinigen is voor gemonteerd. De sensor van de elektrische pompmotor regelt niet alleen de snelheid maar ook de waterdruk en zorgt voor een regelmatige opbrengst; een hydrofoor is dus overbodig geworden. De pompmotor heeft een maximale opbrengst van13,5 liter/min en is geschikt voor zowel 12 als 24 Volt. De tanks van deze complete drinkwatersystemen zijn leverbaar met een inhoud van 42, 61, 88 of 120 liter.

www.vetus.com

terug