Snoeck Technical Solutions importeur van innovatieve externe boeg- en hekschroeven van Marinno

Compact, praktisch, ijzersterke prestaties. Marinno's EXTURN, innovatie in zeker en comfortabel manoeuvreren.

Snoeck Technical Solutions is sinds enige dagen importeur van het complete assortiment externe boeg- en hekschroeven van de toonaangevende Oostenrijkse fabrikant Marinno. Hiermee breidt Snoeck Technical Solutions haar activiteiten op het gebied van elektrisch voortstuwing verder uit. "Een praktische en dus logische aanvulling op ons huidige productaanbod en voor toekomstige klanten is onze kennis en ervaring met elektrisch varen weer van toegevoegde waarde", volgens eigenaar Reinout Snoeck. Op de Hiswa 2010 (Paviljoen Elektrisch varen, 2-7 maart 2010 in de Amsterdam RAI) toont Snoeck Technical Solutions diverse EXTURN modellen en toepassingen.

Wendbaar op kleine oppervlakken
Havens worden smaller en boten groter. Het wordt dus steeds moeilijker voor zeil- en motorboten om op kleine oppervlakken te manoeuvreren. Zeker in het geval van een matige wind is het aan- en afmeren voor zeilboten een stressvolle aangelegenheid voor de betrokkenen. Dit kan met de al bekende ingebouwde boegschroef, alleen is zo'n inbouw duur of bij traditionele schepen gewoonweg niet mogelijk. EXTURN, de externe boeg- en hekschroeven van Marinno bieden dan een prima alternatief.

Extern, het woord zelf zegt al genoeg
De voordelen van deze moderne technologie zijn evident. Het complete boegschroefmechanisme is aanzienlijk verkleind en aerodynamisch doordat het aan de romp van de boot geplaatst wordt. Meer ruimte binnenin de boot en geen dure inbouwkosten. Montage is eenvoudig en kan in één dag plaatsvinden. Reinout Snoeck: "In het kleine woordje extern zijn alle voordelen van EXTURN voor klanten opgesomd."

Voor allerlei boten
Een EXTURN boeg- en hekschroef is geschikt voor zeil- en motorboten, maar ook voor elektrische boten. Voor elk type boot en elke lengte tussen de 6 en 20 meter heeft Marinno een passend model. In totaal zijn dat er 7, de schroef varieert van 25 kp tot 120 kp. Precieze besturing is mogelijk via een drukpaneel, joystick of draadloze afstandsbediening. EXTURN is onderhoudsvrij en kent een 3-jarige volledige garantie.

Snoeck Technical Solutions
Snoeck Technical Solutions adviseert en levert complete elektrische binnen- en buitenboordsystemen van het merk Kräutler voor o.a. motorboten, sloepen, zeilboten etc. Ook voor hybride systemen biedt zij maatoplossingen. Nu ook het pakket van Marinno EXTURN boeg- en hekschroeven. Samen met de klant kijkt Snoeck Technical Solutions naar de juiste oplossing voor de boot. Ze begeleidt het hele project en is, indien gewenst, het aanspreekpunt voor de werf die de (in)bouwwerkzaamheden verricht.

terug