Schepenkring Jachtmakelaardij Giethoorn gaat verhuizen

Schepenkring/Jachtmakelaardij Giethoorn gaat met ingang van 1 april 2010 verhuizen naar Jachthaven Steenwijkerdiep te Steenwijk.

Na bijna 15 jaar in Giethoorn te zijn gevestigd zijn jachtmakelaars Marie-Sophie en René Jorna blij met de nieuwe locatie in Steenwijk.

Jachthaven Steenwijkerdiep is een nieuwe jachthaven met alle moderne faciliteiten op een goed bereikbare plaats over water aan de staande mast route door Overijssel van en naar Friesland. Ook vanaf de weg verbetert de bereikbaarheid. Binnen een paar minuten zijn bezoekers vanaf de snelweg in Jachthaven Steenwijkerdiep.

Jachtmakelaars Marie-Sophie en René Jorna zijn van mening dat een verkoophaven ondanks internet nog steeds een grote rol speelt bij de verkoop van jachten. Voor kopers biedt de ‘winkel' een uitgelezen mogelijkheid jachten te vergelijken en voorlichting te krijgen. De betrouwbaarheid en de ervaring van EMCI gecertificeerde jachtmakelaars staan borg voor een professionele afwikkeling van het hele koopproces.

Jachthaven Steenwijkerdiep biedt alle mogelijkheden de service aan verkopers en kopers te verbeteren. Een verkoper kan kiezen uit een ligplaats in de jachthaven of binnen in de hal. Schepenkring/Jachtmakelaardij Giethoorn kan de verkoper compleet de zorg voor de verkoop van een jacht uit handen nemen. Maar ook bemiddeling vanaf de eigen ligplaats behoort tot de verkoopmogelijkheden van Jachtmakelaardij Giethoorn. Natuurlijk betekent deze variëteit in dienstverlening ook maatwerk in de tarieven.

Jachtmakelaardij Giethoorn heet u vanaf 1 april van harte welkom.

Adres:
Schepenkring/Jachtmakelaardij Giethoorn
Gevestigd in Jachthaven Steenwijkerdiep
Veenderij 4
8331 VH Steenwijk
T.: 0521 – 36 14 45
I.: www.schepenkring.nl of www.yachtsalesupport.nl
E.: skr.giethoorn@schepenkring.nl

terug