Handicap en watersporten?

Handicap en watersporten?
SailWise maakt het mogelijk!

SailWise organiseert watersportvakanties voor mensen met een handicap. Uitdaging, grenzen verleggen en gezelligheid staan hierbij voorop. Van dinsdag 2 tot en met zondag 7 maart kunt u tijdens de HISWA op de stand van SailWise kennismaken met de mogelijkheden die er zijn voor watersportliefhebbers met een handicap. SailWise is te vinden in hal 1, standnummer 01.129.

HISWA
Bezoekers kunnen aangepast vaarmateriaal bekijken, ervaren hoe je een kaart en kompas leest als je blind bent en hoe je een winch draait vanuit de rolstoel. Met slechts een kleine greep uit de aanwezige aanpassingen, krijgt de bezoeker een goed beeld van wat er mogelijk is op de drie accommodaties van SailWise.

Onbeperkt genieten op het water!
SailWise maakt onderdeel uit van Gehandicaptensport Nederland. Uitdaging, grenzen verleggen en gezelligheid staan voorop bij de watersportvakanties die SailWise biedt. De catamaran Beatrix en de tweemastklipper Lutgerdina zijn volledig aangepaste zeilschepen.  Het watersporteiland Robinson Crusoe ligt middenin de Loosdrechtse Plassen, van waaruit diverse watersporten beoefend kunnen worden. Uniek is dat iedereen op deze accommodaties, ongeacht beperkingen, kan genieten van het zeilen en van andere watersporten. 

Word donateur en win een dagtocht op de Lutgerdina!
SailWise probeert de kosten van watersportvakanties van haar gasten beperkt te houden. Daarvoor zoekt SailWise naar fondsen en mogelijkheden om de meerkosten te financieren. U kunt hier ook uw steentje aan bijdragen! Kom naar onze stand op de HISWA en word donateur. Hiermee maakt u het mogelijk voor vele gehandicapte watersporters om een mooie vakantie te beleven op één van onze accommodaties. Daarnaast maakt u kans op het winnen van een compleet verzorgde dagtocht voor 20 personen op onze tweemastklipper Lutgerdina! Deelname aan de HISWA wordt voor SailWise mede mogelijk gemaakt door HISWA Amsterdam Boat Show.

terug