European Yacht Of The Year 2010

De laatste twee jaar is er bij Cantiere Del Pardo zeer hard gewerkt aan innovatie en ontwikkeling in het Grand Soleil gamma. Zij zijn ook niet bij de pakken blijven zitten ongeacht de moeilijke periode in heel de yachting branche afgelopen jaar. Dit heeft ook zijn resultaten afgeworpen: door de internationale vakpers is de Grand Soleil ’46 verkozen tot European Yacht Of The Year 2010.

De GS ’46 is vanaf 6 februari t/m 14 februari op de Belgian Boatshow in Gent komen te liggen. Dali Sailing nodigt u dan ook uit om deze GS ’46 komen te bezichtigen. Tijdens de nocturne van 12 februari zal de BBS geopend zijn tot 22.00u en bieden wij in het Grand Soleil Café een drankje aan.
 
Tevens zal Dali Sailing aanwezig zijn met het Franse botenmerk Tofinou, waarvan zij het dealership en servicepunt hebben sinds 2010.

terug