BWA-RIB’s nu ook in Nederland

Het Italiaanse BWA is al sinds de jaren ’50 een belangrijke innovator op het gebied van Rigid Inflatable Boats. BWA is nu één van de grootste RIB-producenten van Italië. Het merk onderscheidt zich vooral door design en kwaliteit. De Platinumserie is de meest luxe lijn. Opvallend vormgegeven, ongekend hoogwaardig afgewerkt en vol met slimme en functionele oplossingen. Bovendien standaard zeer compleet uitgerust. De REEF-serie zet een nieuwe standaard als het gaat om design. Van ankerlier tot console, en van kleurstelling tot LED-verlichting, werkelijk alles is futuristisch aan deze RIB. BWA heeft verder o.a. een SPORT-serie in het assortiment. De RIB’s van BWA variëren in bootlengte van 3,5 tot meer dan 13 meter.

De tubes van BWA zijn van het onverwoestbare Orca Neopreen-Hypalon 1670Dtex, dit laatste staat voor de dikte van het materiaal. Verder zijn de scherpe V vorm rompen van polyester en de tubes hooggeplaatst. Deze eigenschappen genereren sublieme vaareigenschappen, ook bij gebruik buiten de kust.

BWA wordt geleverd door RiBoat uit Apeldoorn.
Er staan permanent een aantal RIB’s opgesteld uit de diverse series, die door RiBoat in principe worden opgebouwd met Yamaha-motoren. RiBoat is gecertificeerd dealer van Yamaha.

RiBoat werkt samen met John Biesheuvel Watersport (Strijen, ZH). Dit is tevens het tweede verkooppunt in Nederland. Op deze wijze wordt op unieke wijze technische kennis en jarenlange ervaring met RIB’s gebundeld. Voor klanten betekent dit absolute zekerheid op het gebied van uitrusting, service en garantie voor hun BWA.

Kijk voor meer informatie op http://www.riboat.nl/.

terug