Watersport en Fun komen samen

Sailing World Fun is simpelweg ontstaan omdat er behoefte aan is!

Uit onderzoek is gebleken dat de FUN factor in de watersport weer aan het terugkomen is. Het spelevaren met de kinderen wordt weer een belangrijk deel van onze vrijetijdsbesteding, ook omdat we graag willen dat de kinderen mee blijven gaan op onze watersportvakanties.

Daarnaast worden er vanuit de provincies en scholen diverse aktiviteiten ontplooid om de watersportfun al op jonge leeftijd te animeren. In Friesland lijkt het zelfs een schoolsport te gaan worden. Mede door grote verzekeringsmaatschappijen en het genoemde schoolprogramma wordt er bekendheid gegeven aan de watersport.

Sailing World Fun is hoofddealer van de Dragon Marine producten voor Noord-Nederland zoals de Optimisten, de O'pen Bic, kayaks, rubberboten en vouwfietsen. Daarnaast leveren zij de Memosail zeilhorloges, alle Lazyjack producten en walstroomkabels!

Kijkt u vrijblijvend eens op hun nieuwe website www.sailingworldfun.nl.

terug