MaxFun Performance Yachts dealer van Nautica 450

MaxFun Performance Yachts is dealer van de Nautica 450; snelle open zwaardboot met gennaker.

MaxFun Performance Yachts introduceert op de HISWA de Nautica 450. De Nautica 450 is nieuw op de Nederlandse markt. Deze lichte, gemakkelijk te trimmen boot heeft een grote overzichtelijke kuip. De Nautica weegt slechts 95 kilo, is daardoor zeer gemakkelijk te traileren en kan met weinig wind al grote snelheden bereiken. De sportieve uitdaging zit met name in de mogelijkheid om met gennaker te zeilen. De Nautica 450 is er in twee uitvoeringen: De Nautica 450 Fun, en de Nautica 450 Race. Het verschil zit in het grotere zeiloppervlak van de Race versie. Deze open trailerbare zeilboot is perfect voor iedereen met sportieve ambities en een klein budget. Afmetingen: 4,50×1,92×1,20m.

Prijs vanaf € 8.500,-

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met

MaxFun Performance Yachts
T: 0320 279845
E: info@maxfunperformanceyachts.nl
Stand: Daysailer paviljoen J.

terug