Jachtwerf Capelle aan den IJssel

Vlakbij de Brienenoordbrug, makkelijk bereikbaar over water en over de weg is sinds medio 2009 "Jachtwerf Capelle aan den IJssel" van start gegaan.

De werf beschikt over: 2 grote loodsen voor stalling of onderhoudswerkzaamheden, ruim 2000 m² terrein voor opslag van schepen, een prachtige brede trailerhelling voor zowel sportboten als grotere jachten, veel wagens voor hellingen of opslag van jachten en vakbekwame mensen voor alle voorkomende onderhoudswerken. Kortom: alles voor uw schip, groot of klein. Ook zelfwerkzaamheid is goed mogelijk, zowel binnen als buiten.

In de loodsen en op het terrein is bovendien voldoende ruimte voor winterstalling van caravans of campers en opslag van goederen. Opslag in afsluitbare containers is mogelijk. Ook is verwarmde en lichte atelier/studie ruimte mogelijk.

Voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave kunt u contact opnemen met:

A. Bouwman sr.  010 – 22 35 804
A. Bouwman jr.   06 – 53 61 44 84

terug