Introductie Empress 900 RIB Convertible

Empress boats, KSO bekend van de onderscheidende RIB's, ontworpen door S.J.J. Kok.

Weer komt Empress boats met een unieke combinatie, te weten een RIB met een convertible zit/slaap gelegenheid. Dit alles gebaseerd op de in 2008 geïntroduceerde Empress 900 RIB. Het gebruik van een RIB krijgt hiermee een geheel andere dimensie, niet alleen de uitmuntende vaareigenschappen voor de kick, maar ook het comfort van een roef en de mogelijkheid om te overnachten zijn aanwezig.
De Empress 900 RIB Convertible is leverbaar vanaf Euro 64.750,= exclusief motor/voortstuwing. Een benzine- maar ook een diesel-hekdrive behoort tot de opties. Wederom, een RIB die op alle fronten de concurrentie achter zich laat.

Tijdens de komende Hiswa van 2 t/m 7 maart is deze primeur te zien op stand 07.404.

www.empressboats.com

terug