Wilhelmina Sloep investeert in de toekomst

Sinds de start in 2003 biedt “Wilhelmina Sloepen” haar klanten een uitgebreid assortiment aan sloepen. Alle Wilhelmina modellen worden op ambachtelijke wijze in ons eigen land geproduceerd en dat zal ook zo blijven. Iets waar ze bij “Wilhelmina Sloepen” trots op mogen zijn. In eigen beheer ontwikkelde “Wilhelmina Sloepen” de afgelopen jaren diverse modellen en kwam in Nederland als eerste uit met de fraai gelijnde kajuitversies van de Wilhelmina 680, 730 en 900. Inmiddels vaart er een flink aantal rond op de Nederlandse wateren en ook daar is men verheugd over. “Wilhelmina Sloepen” heeft echter niet stil gezeten.

Ramón Koenen van “Wilhelmina Sloepen”: “Ondanks het onheil van de financiële crisis, dat in “maritiem” Nederland zijn onuitwisbare sporen heeft achtergelaten, heeft het afgelopen jaar bij ons in het teken gestaan van het herinvesteren in onze producten. Alle modellen werden opnieuw door ons onder de loep genomen. Het resultaat was, dat door de inbreng van Adel Polyester te Genemuiden, de kwaliteit van de mallen en daarmee van het polyesterwerk op een hoog professioneel niveau is gebracht en dat het ons dus is gelukt de onze sloepen nog beter te maken dan zij al waren. De Wilhelmina casco’s worden, onder onze supervisie, vakkundig afgebouwd door de bekende werf Flevo Mouldings. Een kundige en betrouwbare combinatie op het gebied van kwaliteit, voortgang, gesteund op een gezonde financiële basis, een “must“ in onzekere tijden.

Wilhelmina sloepen is klaar voor 2010, volgende jaren en vooral voor U!”

Uitgebreide informatie treft u op onze website, www.wilhelminasloep.nl.

terug