Sleeuwijk Yachting vaart nieuwe koers

Gordon Sturhoofd, al ruim twintig jaar (gecertificeerd en beëdigd), jachtmakelaar, is per 1 december jl. volledig eigenaar van Sleeuwijk Yachting geworden. Tot nu toe was hij voor de helft eigenaar. 
De kans om alleen aan het roer te komen staan, heeft hij met beide handen aangegrepen. Het maakt het namelijk meer dan ooit mogelijk om al zijn ideeën op het gebied van de jachtmakelaardij – maar zeker ook die voor de jachthaven zelf – verder vorm te geven. 
De makelaardij van luxe motorschepen in een prijsklasse tussen de € 100.000,– en € 1.000.000,– zal nog beter en professioneler worden en de jachthaven zelf zal aanpassingen ondergaan om beter aan te sluiten bij de wensen van de bezoekers en gebruikers. 
Sturhoofd ziet de toekomst rooskleurig tegemoet en streeft er naar ook meer en grotere schepen in de verkoop te kunnen aanbieden.
Op Bootshows zoals Boot Düsseldorf, Gent Bootshow en de Hiswa in IJmuiden zal Sleeuwijk Yachting zoals gebruikelijk aanwezig zijn.

Natuurlijk zal Sleeuwijk Yachting de Brabantse gezelligheid hoog in het vaandel houden en is iedereen van harte welkom de mooie jachten te komen bekijken.

Het team van Sleeuwijk Yachting staat zeven dagen per week voor u klaar en wenst u vast een warm en succesvol 2010. 

www.sleeuwijkyachting.nl

terug