Princess presenteert 72 Motor Yacht

In lijn met hun vooruitstrevende en innovatieve karakter onthult Princess Yachts International op de Tullett Prebon London Boatshow, 8 – 17 januari 2010, de vernieuwde Princess 72 Motor Yacht. Princess Yachts Benelux bv toont op Boot Düsseldorf 2010 één van de laatst ontwikkelde modellen de Princess V78 en op de Belgian Boatshow 2010 de populaire Princess V45.

Princess 72 Motor Yacht
De nieuwe Princess 72 Motor Yacht introduceert nieuwe standaarden in ontwerp, ruimte en afwerking in de klasse van deze grote van schepen, waarbij bovendien een elegante stijl gecombineerd wordt met efficiënte lange afstandscapaciteiten. Haar diepe v-romp draagt bij aan de moeiteloze kracht, gratie en evenwicht op zee waar dit unieke schip over beschikt. De ruime, lichte en elegante hutten bieden ruimte aan acht gasten die kunnen verblijven in eigentijdse luxe. Daarnaast behoort een extra tweepersoons bemanningshut tot de mogelijkheden. Het jacht geeft een royaal gevoel van ruimte; grote panorama ramen zorgen ervoor dat het hoofddek baadt in licht en de slimme indeling draagt eraan bij dat alle ruimte visueel aan elkaar verbonden zijn wat een gevoel van bijzonder veel ontspanningsruimte geeft. Elke ruimte is echter wel prachtig van elkaar gescheiden zodat de ruimtes op zichzelf een intiem gevoel geven. De standaard van afwerking en detaillering op de Princess 72MY evenaart zelfs die van de grootste boten. Onder andere door toegevoegde bijzonderheden zoals de ‘walk-through’ boeg en zit gedeelte – een ideale plek om heerlijk van een aperitief te genieten – verzekert dit schip zich ervan een waardige toevoeging te zijn aan de Princess Motor Yacht vloot. Door de combinatie van elegantie en ruimte met wendbaarheid en prestaties, is de Princess 72 Motor Yacht bedoeld om de meest begeerlijke in haar klasse te worden.

Princess V78
De Princess V78 is een volbloed sport jacht welke uitermate geschikt is voor het lange afstanden varen op hoge snelheden. Zij combineert technisch ontwerp – inclusief vooruitstrevende voordelen op het gebied van romp ontwerp en constructie – met een elegante uitstraling en een eigentijds, luxueus interieur. Bovendien is de Princess V78 uitzonderlijk veelzijdig, met de mogelijkheid tot het compleet openen van de salon naar de stuurstand en, door het vaste zonnedak, naar de openlucht voor een ware ‘open’ boot ervaring. Beschutting en schaduw kan weer eenvoudig gezocht worden met één druk op de knop. De besloten salon beschikt over een ruim diner gedeelte, waar acht personen comfortabel kunnen genieten van het uitzicht door de prachtige panorama ramen. Benedendeks biedt de V78 een combinatie van comfort en flexibiliteit, waarbij in alle luxe aan acht gasten plaats geboden wordt. Bovendien is een apart gedeelte voor twee bemanningsleden voorzien. De Princess V78 is onder leiding van Princess Yachts Benelux bv een primeur op de internationale watersportbeurs Boot Düsseldorf (Stand: hal 6, E41) welke gehouden wordt van 23 t/m 31 januari 2010 in Düsseldorf (www.boot.de). Bovendien demonstreert deze Princess V78 de walnoot afwerking welke sinds kort beschikbaar is op de Princess modellen.

Princess V45
Bij de Princess V45 is een zeer succesvolle combinatie gevormd van zowel een buitengewone leefruimte als de hoogwaardige prestaties van een sportjacht. Door het samenspel van een diepe v-romp, uitgekiende voortstuwingsinstallatie en een ruime tank capaciteit, is elke schipper van de Princess V45 verzekerd van een grote actieradius en veel vaarcomfort. Met een grote cockpit waarin afzonderlijke stuur en navigator zittingen, twee zithoeken, een groot zonnebed als ook een garage voor een rubberboot en de mogelijkheid voor een hardtop met een elektrisch te openen zonnedak zijn opgenomen, biedt de V45 een flexibele indeling die vergelijkbaar is met die van een veel groter schip. Zowel de eigenaars- als de gastenhut is uitgevoerd in een moderne, comfortabele stijl. Uiteraard zijn beide hutten voorzien van voldoende opbergruimte en een compleet uitgeruste badkamer. Daarnaast kan in de gastenhut voor een bed conversie mogelijkheid gekozen worden zodat eenvoudig de twee enkele bedden tot één groot twee persoonsbed omgevormd kunnen worden. Bovendien biedt de veelzijdige en prachtig uitgevoerde salon, welke van ongekende afmetingen is voor een schip van dit formaat, ook de mogelijkheid om eenvoudig verandert te worden in een slaapplaats voor incidentele gasten. Met de buitengewone standaarden op het gebied van afwerking en vormgeving combineert de Princess V45 een ongeëvenaarde en ruime uitvoering met de uitstraling en de kracht waarom de Princess V Class schepen bekend staan. De Princess V45 wordt onder leiding van Princess Yachts Benelux bv getoond op de Belgian Boatshow (stand: hal 1, 1410) welke gehouden wordt van 6 t/m 14 februari 2010 in Gent (www.belgianboatshow.be).

Princess Yachts Benelux bv
Het importeurschap van Princess Yachts in de Benelux is al geruime tijd in handen van Princess Yachts Benelux bv. Met een vooruitstrevende, krachtige blik op de markt, een secure werkwijze, een goed gevoel voor wat klanten wensen en met een heel grote passie voor varen leidt het team van Princess Yachts Benelux bv dit distributeurschap. Wanneer klanten de werf in het pittoreske Heusden bezoeken zullen zij gecharmeerd zijn van het prachtige in Princess stijl ingerichte kantoor, de ligplaatsen in de naast het kantoor gelegen idyllische haven, de luxueuze showroom waar diverse modellen Princess jachten getoond worden, en de perfect uitziende loods waar jachten gestald kunnen worden voor de winter en/of onderhoud. Doordat Princess bovendien nauw samenwerkt met een aantal bedrijven, die eveneens op de werf zijn gevestigd, op het gebied van installatie, motoren, interieurbouw, wassen/ polijsten en kranen kunnen zij naast de verkoop van Princess jachten ook alle voorkomende werkzaamheden verzorgen met betrekking tot de jachten.

terug