Pepper Rebel het nieuwe model van Pepper Boats

Met grote passie voor klassieke sportieve boten, ontwikkelde Holland Partner Ships de PEPPER. PEPPER BOATS, een fantastische combinatie tussen de legendarische sportboot uit de jaren veertig en de hedendaagse Nederlandse kwaliteit in jachtbouw.

NIEUWS PEPPER REBEL:
Na de introductie van de 850 TENDER begin 2008, brengt PEPPER BOATS, in samenwerking met AR-Design, de 850 REBEL op de markt. De 850 Rebel is een open-versie van de 850 TENDER waarbij motor en aandrijving geplaatst zijn in het achterschip. Een groot zonnedek van 2 meter en een ruime kuip, een toilet en een fantastische zit in het voorschip zijn belangrijke kenmerken van deze klassiek gelijnde Runabout. Men heeft de keuze tussen benzine en diesel motoren variërend van 55 t/m 220 pk. Tevens zijn de 2010 modellen uitgerust met een aangepast onderwaterschip die de PEPPER nog betere vaareigenschappen geeft op hoge snelheden. Prijs voor een compleet schip begint bij € 65.500,- incl. b.t.w. De eerste twee boten zullen voor een introductie prijs worden gebouwd, dus wees er snel bij………

SPECIFICATIES:
Afmetingen   : 8.50 x 2.00 x 0.75
Motor           : Yanmar diesels 55 t/m 150 pk    –    Mercruiser Benzine 135 t/m 220 pk
Snelheid       : 15 t/m 35 knots
Gewicht         : ca. 2000kg
Materiaal      : Sandwich Vinylester

www.pepperboats.nl
info@hollandpartnerships.nl

terug