Marieholm sloep nu ook als hybride

Vanaf seizoen 2010 wordt de luxe Marieholm spiegelsloep M735 friendly ook geleverd met een hybride aandrijving: de Marieholm 735 friendly hybrid.

Voor degene die rust en stilte op prijs stelt en het milieu een groen hart toedraagt is er nu de mogelijkheid om de luxe van deze fraaie sloep te combineren met een stille en emissie-arme diesel-elektrische voorstuwingsinstallatie. Marieholm maakt gebruik van de nieuwe Mastervolt configuratie  voor het elektrische gedeelte: een betrouwbare partner met een bekende naam. Informatie over deze sloep krijgt u op Boot Holland op de stand van MarineCenter Marieholm (standnummer 4050).


De Marieholm 735 friendly staat bekend om haar mooie lijnenspel en uitstekende bouwkwaliteit. De sloep koppelt een zeer luxe uitstraling en goede vaareigenschappen aan een gunstige prijs. Standaard is de sloep uitgevoerd met vele teak-elementen en heerlijke luxe zitkussens. Voor de stuurman is er een comfortabele zitpositie achter het fraaie stuurwiel met instrumenten-console.

Naast de hybride kan er ook gekozen worden voor de compacte en zuinige dieselmotor D1-20 van Volvo Penta. De vooruitstrevende techniek van Volvo Penta zorgt ervoor dat u ook met dieseltechniek zorgeloos kunt varen: betrouwbaar, zuinig en rustig. Wilt u om wat voor reden ook wat sneller uit de voeten kunnen dan is er ook nog een sterke 30pk motor leverbaar.

De Marieholm 735 friendly is te zien op Boot Holland stand 4050.

Info: MarineCenter Marieholm, Vuurtorenweg 2, Lemmer, info@marieholm.nl, www.marieholm.nl

terug