Holterman 60ft Governor

‘The sky is the limit’ met dit high level topjacht van Holterman Yachting. De architecten van Vripack hebben zich helemaal uitgeleefd op dit model. Het jacht heeft een erg cleane look gekregen. Die wordt vooral gecreëerd doordat de trappen naar het zwemplateau in de spiegel afgesloten worden door op afstand bestuurbare deuren. In één van die trappen bevindt zich tevens een hydraulische gangway van 3.60 meter. Achter de ‘tenderdoor’, die met afstandbesturing te openen is, bevindt zich uiteraard de tender. In plaats van deze tenderbay kan
hier ook een crew cabin geplaatst worden. Het in 2009 geïntroduceerde jacht wordt door zijn bezitters gebruikt op de Middellandse zee en is
dan ook voorzien van alle gemakken die een lang verblijf aan boord aangenaam maken. Zo is deze globetrotter bijvoorbeeld voorzien van een watermaker, hydraulische generatoren en een geraffineerd navigatie pakket.

Holterman Yachting
E:   info@holtermanyachting.nl
W:  http://www.holtermanyachting.nl/

terug