Commercial Break verkocht

Maarten Ten Holter van Vripack Yacht & Ship Brokers bericht de verkoop van de Moonen Offshore 90' Commercial Break in samenhang met Jan Jaap Minnema van Fraser Yachts Monaco die de verkoper heeft aangebracht. Voor de eerste keer in Ten Holter's 21 jarige carrière in de jachten industrie was de deal een echte Nederlandse deal omdat de verkoper, koper, fabrikant, designer en makelaar allemaal dezelfde nationaliteit hebben. De nieuwe eigenaar is van plan om het jacht te gebruiken om uitgebreid te gaan cruisen, de Noord en Zuid Pool te ontdekken en meer.

Over Vripack®
Opgericht in 1961, Vripack is een leidend full service design, marine architect, bouwkundig en makelaars organisatie. Zich richtend op lange termijn relaties met particuliere klanten, werven en gelijke architecten, Vripack gelooft dat kwaliteit de optelsom is van afwerking en enthousiasme.

Voor meer informatie neem contact op met Maarten Ten Holter (brokers@vripack.com) of Caroline van Rijswijk de Jong (caroline@vripack.com) op +31 (0)515 436 600 of bezoek www.vripack.com.

terug