Bon Yachts introduceert de Estero

Bon Yachts introduceert het nieuwe model van Island Packet Yachts de “Estero“ tijdens de Dusseldorf Boatshow 2010.

Dit 38 ft schip is een totaal nieuw ontwerp van Bob Johnson. Geen Kotter tuigage, compleet nieuw interieur waarbij de salon voor in het schip geplaatst is. Kombuis en natte cel in het midden van schip zijn waardoor er ruimte is voor een riante achterkajuit alsmede extra hondenkooi. Wederom een ruimtewonder! Van buiten zijn de kenmerkende onderdelen van deze langkieler enigszins veranderd: Geen kottertuigage, wel hoyt-boom, boegspriet. Het grote verschil met haar voorgangers zit hem in de positieve spiegel en het achterplatvorm achter de cockpit. Tegen meerprijs is het schip te leveren met een aangehangen zwem platvorm. Ook is er veel aandacht besteed aan de zeileigenschappen, de rompvorm heeft een modernere uitstraling en de kuip is zeer comfortabel en ruim.

De indeling van binnen is totaal veranderd: Salon voor in het schip, weg klapbare tafel die tevens opgeklapt kan worden zodat er een riant bed van gemaakt kan worden. Ook is het schip met name in de achterkajuit veranderd. Naast de kajuit is nog een slaapplaats gecreëerd. De kaartentafel is weg klapbaar en bij gebruik zit men op het bed. De kombuis is ruim en heeft veel opbergruimte en grote koelkast, dubbele spoelbak en 2 pits fornuis.

Zoals u van Island Packet gewend bent is ook in dit model de douche en toiletruimte zeer comfortabel en praktisch.

Kijk ook op www.ipy.com of www.bonyachts.com.

terug