Van zolderkamer naar knus herenhuis

Van romantische start up naar zakelijke professionaliteit: zeezeilers in driedelig grijs?

Zes maanden geleden is Zeiljachthuren.nl live gegaan. En nu nog geen half jaar later gaan ze uitbreiden. Hierbij gaat een verhuizing gepaard; naar de binnenstad van Leeuwarden.

Van zolderkamer naar knus herenhuis
Anne de Vries, oprichter en mede eigenaar, legt uit:" We begonnen klein en dat had natuurlijk zo zijn charme. Van Bill Gates tot en met het eerste bedrijf wat ik zelf mede oprichtte, Nationale Vacaturebank, begon het ergens op een zolderkamertje. Inmiddels is Nationale Vacaturebank onderdeel van VNU. Ik had me voorgenomen Zeiljachthuren.nl kleinschalig te houden. Dit zal daar ook niets aan veranderen. We betrekken een knus herenhuis in het centrum van Leeuwarden waar we met zo'n 6 mensen voldoende service en kwaliteit kunnen bieden. Kleinschaligheid is prima en past ook goed bij onze klanten, die graag hun persoonlijke vaarplannen willen bespreken met ervaren mensen. Maar men eist ook een goede bereikbaarheid en professionele ondersteuning. Als men ergens op de Middellandse Zee een motorstoring krijgt wil men gewoon zo snel mogelijk iemand spreken. Wij zijn daarvoor 24 uur per dag bereikbaar en dat vereist een iets zakelijker aanpak dan wat tot nu toe gebruikelijk was. Maar we zijn zelf ook zeilers in hart en nieren dus we blijven dezelfde taal spreken!"

Goed voorbereid op zeilvakantie
Zeiljachthuren.nl gaat voor haar klanten informatie avonden organiseren ter voorbereiding op het varen in nieuwe gebieden. Op deze manier gaan de klanten goed voorbereid op zeilvakantie!

Over Zeiljachthuren.nl
Zeiljachthuren.nl is een online reisplatform waar u al uw zeilreizen over de hele wereld kunt boeken. Zeilen in Griekenland of zeilen in het caribische gebied? Zeiljachthuren.nl heeft verschillende zeiljachten beschikbaar op bestemmingen over de gehele wereld, van de Bavaria 45 tot een Grand Soleil zeiljacht. Zeiljachthuren.nl is een initiatief van Anne de Vries en Ron Spoelstra.

Het nieuwe adres vanaf 1 december:

Zeiljachthuren.nl
Kanaalstraat 2-4
8933 AL  Leeuwarden
tel. 050 8200 200
fax. 050 8200 216
http://www.zeiljachthuren.nl/
info@zeiljachthuren.nl

terug