Nieuwe Grand Sturdy 25.9 Sedan

U kunt kennismaken met de nieuwe Linssen Grand Sturdy 25.9 Sedan (8,20 x 3,00 m) – een anticyclische ontwikkeling die typisch is voor Linssen Yachts. "Het mag vreemd klinken, maar je mag onze nieuwe Linssen Grand Sturdy 25.9 Sedan gerust typeren als ons nieuwste ‘vlaggenschip’!", aldus Yvonne Linssen (MSc) over het nieuwe ‘kleintje’ in de Grand Sturdy-reeks. "Uitgerekend het ‘kleine-bootje-project’, zoals we het in het begin noemden, bleek een monsterproject te zijn. Waarom? Wij moesten tegen alle tendensen in de markt in aantonen dat het wel degelijk mogelijk is om in het 8-meter-segment in de stalen jachtbouw een innovatieve en tevens waardige Linssen te creëren. Een segment overigens dat door vrijwel alle Nederlandse jachtbouwers is verlaten. Om onze doelstellingen qua specificatie en prijsniveau te bereiken, moesten we in ontwerp en detailontwikkeling héél ver gaan. Elk onderdeel, hoe onbeduidend het ook mocht lijken, werd uitvoerig tegen het licht gehouden, beoordeeld en uiteindelijk bepaald." De 25.9 Sedan wordt als wereldprimeur aan de bezoekers van de "Linssen Yachts Boat Show" voorgesteld.

terug