Nieuwe Dehler 35 bij Waterland Yacht Charter

Waterland Yacht Charter blijft werken aan het actueel houden van de vloot. Zo heeft de onderneming wederom geïnvesteerd in een nieuw schip. Het gaat om de Dehler 35, de opvolger van de al eerder geïntroduceerde Dehler 34 van ontwerper Simonis Voogd; een zeiljacht van hoge kwaliteit.

Pure innovatie. Dat is zoals Dehler dit nieuwe schip  – de 35 – positioneert. De Dehler 35 heeft goede zeileigenschappen, maar onderscheidt zich tegelijkertijd door een mooie en comfortabele vormgeving, met stijlvol vormgegeven raampartijen en een teakhouten interieur. Met twee hutten, een ruime natte cel, een compacte keuken en een royale zithoek is de Dehler 35 zeer compleet uitgevoerd.

De ontwerpers hebben zich met nadruk toegelegd op stabiliteit, stevigheid en veiligheid. Daardoor laat het schip zich gemakkelijk besturen, zowel op wedstrijdniveau als voor de meer ontspannen gezinsvakantie. De vormgeving is kenmerkend voor Dehler: comfortabel en toch sportief.

Kortom: een schip waarom menig watersporter zich snel thuis zal voelen, vanaf voorjaar 2010 bij Waterland in Monnickendam te huur.

http://www.waterlandyacht.nl/

terug