Holterman 56 ft Governor

Dit jaar hebben heeft  Holterman Yachting niet alleen een primeur met de 60ft Governor, maar ook de Holterman 56 ft Governor is een spiksplinternieuw jacht. Dit stalen jacht met een lengte van 16.61 m en een breedte van 5.03 m heeft o.a. een gelaste stalen opbouw en een in de spiegel geïntegreerde bijboot. Met dit jacht kan men zonder problemen alle zeeën bevaren.

De boot is uitgerust met 2 Iveco motoren van elk 370 PK. Het spreekt voor zich dat dit jacht is voorzien van de modernste techniek op het gebied van stabilizers, hydrauliek, gangway enz. De salon heeft een binnenstuurstand met daarin verwerkt de allernieuwste navigatieapparatuur. 

De binnenkant is al even verrassend als de buitenkant. Het interieur van dit jacht valt op door de bijzondere materiaalkeuze, zoals o.a. een leren vloer, in zilver metallic gespoten deuren en RVS plafonds en werkbladen in de keuken en de badkamer. Kortom, deze prachtige "Holterman" is zeker een bezoek aan Holterman Yachting waard.

Holterman Yachting
E:   info@holtermanyachting.nl
W:  www.holtermanyachting.nl

terug