Dehler in zee met Van den Bosch Yachting

Van den Bosch Yachting uit Almere heeft het distributeurschap voor Dehler in Nederland verworven. Deze jachtwerf is de afgelopen zomer door het Duitse Hanse Yachts overgenomen en blijft zich concentreren op de productie en ontwikkeling van performance cruisers in de lengtes van 29 tot 60 voet. Van den Bosch Yachting vult dus hiermee zijn bestaande productenrange aan met een sportief en innovatief merk.

Van den Bosch Yachting is al meer dan 20 jaar actief als importeur van zeiljachten. In die tijd heeft het bedrijf veel knowhow en een trouwe klantenkring opgebouwd. Dehler-jachten zeilen er al sinds 1963. Het is dus een combinatie van vakmensen, die weten wat zeilers willen. Directeur John Stalman: “Wij zijn natuurlijk enthousiast en verwachten dat te kunnen delen met de groep fervente zeilers, waarbij Dehler hoog staat aangeschreven.” De eerste Dehler 35 wordt al in de eerste week van december in de showroom in Almere verwacht.

terug