Combi Noord aanbieder van Cat marine generatorsets

Onlangs is Combi Noord BV uit Grou (groothandel in scheepstechnische materialen) de samenwerking aangegaan met Pon Direct Power uit Papendrecht. Pon Direct Power levert onderandere Cat dieselgeneratorsets en voortstuwingsmotoren.

Om aan de toenemende vraag uit de markt tegemoet te komen heeft Combi Noord haar bestaande leveringsprogramma uitgebreid met geluidgedempte generatorsets vanaf 10 kVA en een lijn van voortstuwingsmotoren.

Patrick Alkema (directeur Combi Noord BV): "Het merk Caterpillar® is een kwalitatief hoogwaardige toevoeging aan ons huidige assortiment. Voor grotere vermogens bestond dit tot nu toe uit Westerbeke generatoren en Perkins voortstuwingsmotoren. Deze nieuwe Cat producten zullen door Combi Noord geleverd worden als deel van complete systemen waarop natuurlijk ook systeemgarantie van toepassing zal zijn."

Combi Noord BV
Groothandel in scheepstechnische materialen voor het jachtensegment.
http://www.combinoord.nl/

Pon Direct Power
Pon Direct Power richt zich met name op standaard energieoplossingen waar geen engineering of projectmanagement aan te pas komt. Pon Direct Power levert Sullair® luchtcompressoren, Cat en OlympianTM dieselgeneratorsets en Cat voortstuwingsmotoren. Zij is een onderdeel van Pon Power BV, een lang gevestigde naam als importeur/dealer van Cat diesel- en gasmotoren en leverancier van totaaloplossingen.
http://www.pondirectpower.nl/

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Combi Noord BV, Tel 0566-620909.

terug