V-Yachting vertegenwoordiger van nieuwe MakSeven

V-Yachting vertegenwoordiger van nieuwe trailerbare racer MakSeven

De kleinste telg uit de Mak familie is de nieuwe Mak7 van 7,5 meter. Vanwege de breedte (2,50) en ophaalbare bulbkiel (0,40/1,59) dus goed trailerbaar. De mast is met 2-3 personen eenvoudig te installeren. Deze Mak7 is ontworpen door de Poolse designer Leszek Gonciarz.

De Makma7 biedt sportieve zeileigenschappen, een elegant design en eerste klas kwaliteit tegen een prijs/prestatie verhouding die zijn weerga niet kent. Sandwich bouw, hoogwaardig beslag, zinvolle dimensies en professionele inrichting van trim mogelijkheden kenmerken een zorgvuldige afwerking tot in de kleinste details. Essentieel voor een racer is, afgezien van het bedieningsgemak, de snelheid waarmee zij door en over het water gaat. Werkelijk perfect. Een winner. Binnen is de Mak7 ruim van opzet. Zelfs slaapplekken voor 4 personen en dan nog ruimte over houden voor zeilberging. Ook leverbaar als cruiser.

De Mak7 Cruise is verkrijgbaar vanaf 29.600 euro en de Mak7 Race is verkrijgbaar vanaf 26.900 euro.

Voor nadere info gelieve te contacten:
 
Frank de Visscher

V-Yachting
Marina Seaport IJmuiden
Kennemerboulevard 720
1976 ES IJmuiden
T: 0031(0) 25552 44 64
M: 0031(0) 6579 30 444
W: http://www.v-yachting.com/
E:  bob@v-yachting.com
E:  bspschutte@hotmail.com

terug