Pikmeerkruiser 48 OC

Met de Pikmeerkruiser 48 OC brengt Jachtwerf B. de Groot uit het friese Grou een nieuw model op de markt. Dit 14.30 meter lange en 4.35 meter brede schip is leverbaar in 2 uitvoeringen, een uitvoering met een schuine, rondgezette spiegel voorzien van een geïntegreerde trap en een uitvoering met rechtopstaande spiegel en twee gebogen trappen naar het zwemplateau.

Met een doorvaarthoogte van 2,65 meter en een diepgang van 1,25 meter is het schip bijzonder geschikt voor langere tochten door de Europese kust- en binnen wateren. De hoge verschansing met forse spuigaten en de dak- en raampartij geven het schip een stoere en tegelijk stijlvolle uitstraling. Op de voorplecht is de ankerlier en kettingbun weggewerkt in een zitje waarop een speelse preekstoel is gesitueerd.

Het schip zal standaard worden gebouwd volgens CE categorie B en o.a. worden uitgerust met een 170 PK, 6 cilinder motor, 6KW generator en hydraulisch systeem voor boeg- en hekschroef en stabilisers. De basisprijs in standaarduitvoering is Euro 419.500,= incl. BTW.

Voor meer informatie: info@jachtwerfdegroot.nl of 0566-621719,

Dhr. J.H. Timmerman

terug