Pedro-Boat komt met hardtop-versie Levanto 44

De Levanto 44’ is nu ook verkrijgbaar in een hardtop-versie. Met deze toevoeging op de bestaande mogelijkheden komt Pedro-Boat tegemoet aan de vraag van haar klanten in met name Rusland en de Scandinavische landen.

"Er was al langer vraag naar een vaste opbouw als alternatief voor de cabriotent", aldus André van der Velde, verantwoordelijke voor productontwikkeling bij de Groningse werf. "De aluminium hardtop wordt nu als optie aangeboden. Voordeel van deze optie is, dat bij eventueel transport over de weg, de hardtop afneembaar is".

Inmiddels is de eerste Levanto 44' met hardtop in productie genomen met bestemming Rusland. Met deze nieuwe variant op de succesvolle Levanto 44' hoopt Pedro-Boat ook vastere grond aan de voet te krijgen in Noorwegen en Zweden. In tegenstelling tot de meeste andere Europese landen, is Pedro-Boat hier nog niet vertegenwoordigd door een dealer.

Meer informatie over de Levanto 44' Hardtop is verkrijgbaar bij de werf.

Technische specificaties Levanto 44'
Lengte o.a.                   13,40 m
Breedte                        4,30 m
Diepgang                     1,25 m
Brandstoftank              750 liter
Verswatertank               600 liter
Vuilwatertank                350 liter
Slaapplaatsen              4 – 12
Gewicht                        16.000 kg
Motorisering                 Perkins M150Ti, 109 kW (148 pk)
CE-ontwerpcategorie    B

Pedro-Boat
Pedro-Boat is één van de grootste en toonaangevende scheepswerven voor stalen motorjachten tot 15 meter in Europa. Naast de werf in Zuidbroek bestaat er een 2e vestiging in Hongarije. De werf biedt werkgelegenheid aan totaal +/- 80 werknemers. Sinds haar oprichting in 1973, heeft de werf inmiddels meer dan 1.700 schepen afgeleverd in binnen- en buitenland. Het uitgebreide productassortiment van Pedro-Boat wordt gekenmerkt door een scherpe prijs-kwaliteitverhouding en een tijdloos ontwerp.

Meer informatie over de werf en haar modellen is te vinden op http://www.pedro-boat.nl/

 

terug