Dutch Yachting Group B.V. zet bekende merken voort

De Dutch Yachting Group heeft de bouw en verkooprechten van merken als; Proficiat Yachts, Proliner, Heechvlet, My Boat en Dutchline Yachts, verworven.

Deze merken hebben al een jarenlange reputatie en een uitgebreide klantenkring.

Er is jarenlang geïnvesteerd in deze kwalitatief goede jachten en er zijn sterke merknamen opgebouwd. Als merken als deze niet meer voortgezet zouden worden, gaat er een grote groep tevreden klanten en potentiële kopers verloren voor deze merken. Met de opzet van de Dutch Yachting Group zijn we in staat deze merken te continueren, verder uit te bouwen en full service te kunnen aanbieden.; aldus Willem van der Linden, directeur Dutch Yachting Group.

De werf in Jirnsum bevat alle faciliteiten, als spuithal, timmerwerkplaats, ligplaatsen en winterstalling  om zo een jacht van A tot Z te kunnen bouwen, verkopen en after sales service te bieden.

Onder de naam Dutch Yachting Group zal de verkoop van de diverse merken op een krachtige wijze vermarkt kunnen worden in de media en op beurzen in binnen- en buitenland.

De doelstelling van de Dutch Yachting Group is om in de komende tijd meer merknamen aan zich te binden om daarmee op efficiënte wijze te kunnen produceren en te verkopen.

Dutch Yachting Group B.V.
Industrieweg 7
9011 WH Jirnsum
T. 0566-602004
E. info@dutchyachtinggroup.com
I. http://www.dutchyachtinggroup.com/

terug