Nautica Finance & Insurance viert eerste lustrum

Deze zomer regelt intermediair Suzanne de Rooij van Nautica Finance & Insurance al weer vijf jaar sluitende watersportfinancieringen en -verzekeringen voor haar medewatersporters. Een sterke prestatie in tijden van terugloop waar de doortastende onderneemster uit Lemmer samen met trouwe en nieuwe relaties op een blikverruimende manier bij stil wil staan.

Stijgen
Om de mijlpaal van Nautica Finance & Insurance te vieren en de stijgende lijn van haar bedrijfsresultaten te symboliseren, organiseert De Rooij een wedstrijd voor haar relaties met als hoofdprijs een ballonvaart. Zo kunnen watersporters eens een koers omhoog uitzetten om de wereld vanuit vogelvlucht te bekijken. Schippers die geïnteresseerd zijn in een verfrissend gezichtspunt vinden op de nieuwe website een link naar de wedstrijd.  Financieren
Nautica Finance is bekend als intermediair in financieringsproducten voor de watersport. Voor watersporters is een goede intermediair onontbeerlijk omdat lang niet alle financiële instellingen direct bereid zijn een lening te verstrekken met een jacht als onderpand. Met gedegen argumenten weet het ervaren team banken en maatschappijen meestal te overtuigen. Nautica Finance regelt ook de kadastrale teboekstellingen van jachten en sloepen.  

Verzekeren
Nautica Insurance is bekend als intermediair in verzekeringsproducten voor de watersport. De medewerkers weten waar een goede watersportverzekering aan moet voldoen. Het maakt namelijk nogal een verschil of je met een kajuitzeiljacht, motorjacht, sloep of surfplank vaart of waar je vaargebied ligt. Nautica Insurance regelt verzekeringen met voorwaarden die bij je vaartuig, persoonlijke en financiële situatie passen. Ook kunnen ze de levensverzekering bij jachthypotheken regelen.

Nautica Finance & Insurance is gevestigd in een pand aan de kade van Lemmer met uitzicht op de oude sluis.

terug