Unieke executoriale veiling van zes jachten

Achmea Retail Bank gaat in samenwerking met V-Yachting te IJmuiden en Jachtmakelaar Sier te Zeewolde een zestal jachten executoriaal veilen in de jachthaven Wolderwijd te Zeewolde op zaterdag 13 juni a.s. Bijna altijd  wordt er slechts één jacht executoriaal geveild en daarom kan deze veiling uniek worden genoemd.

De door de bank teruggenomen jachten worden  in één zitting bij opbod en afslag geveild. Het betreft  drie motorjachten namelijk de Ancora 44 (13,40M), Bayliner 2855 Sierra (8,70M), Molenkruiser 13M, een Makma sloep Orient (7,30M) en twee zeiljachten de Bermudian sloop (12,50M) en de Bavaria 35H (10,50M). De schepen lagen over het land verspreid. Mede door de goede samenwerking met beide EMCI gecertificeerde jachtmakelaars heeft Achmea Retail Bank gekozen voor een centrale locatie aan de Randmeren. Voor de liefhebbers is deze veiling een uitstekende gelegenheid om voor naar alle waarschijnlijkheid een lage prijs eigenaar te kunnen worden van een motor-, zeilboot of sloep.

Bezichtiging is vanaf heden mogelijk te Zeewolde. Zie voor meer informatie: www.teruggenomendoordebank.nl

 

terug