Cranchi Yachts terug in Benelux

MPC-Leisure BV is al 15 jaar op diverse gebieden succesvol actief in de watersport branche.  De onderhandelingen met de firma Cranchi zijn eind vorig jaar gestart en onlangs afgerond. Beide partijen zien de gezamenlijke toekomst zeer postief in gezien zowel de markt- als productontwikkelingen. MPC-Leisure BV heeft een uniek marketing concept uitgewerkt specifiek toegespits op de wensen van de klant. Vanuit diverse havenlocatie in Nederland worden o.a. vanuit een luxe mobiel kantoor proefvaarten aangeboden. Voor die modellen die niet in Nederland aanwezig zijn staat een volledig geoutilleerd testcenter aan het Como-meer in Italië ter beschikking, waar alle modellen binnen enkele uren in het water kunnen worden gelegd voor een testvaart.

De familie Cranchi zijn botenbouwers sinds 1870 met een schat aan ervaring en meer dan 20.000 motorjachten wereldwijd in service, bekend van hoge kwaliteit en natuurlijk het prachtige Italiaans design. Cranchi Yachts levert vanuit 4 productieplants in Italië, samen met MPC-Leisure BV haar motorjachten varierend van 27 to 64 ft. In de Benelux. Alle jachten zijn voorzien van Volvo Penta motoren waarvoor de service en garantie in de Benelux met geselecteerde partners wordt gegerandeerd.

Volledige productinformatie is te vinden via http://www.cranchi-benelux.nl/ of bel voor de uitgbreide catalogus of een proefvaart met +31 (0)10-5295592.

terug